Ιταλία

Μαντσίνι: «Δεν έχω συνηθίσει να στοχεύω στην τρίτη θέση»

Το γεγονός ότι συνήθως μάχεται για τον τίτλο και όχι για την τρίτη θέση επισήμανε ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για το προσεχές ντέρμπι με τη Μίλαν.

Πρωτόγνωρη… εμπειρία για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί το κυνήγι της τρίτης θέσης, όπως επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το παιχνίδι της Ίντερ με τη Μίλαν.

«Δεν έχω συνηθίσει να μάχομαι για την τρίτη θέση αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον πίνακα. Θα το κάνουμε σε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Προς το παρόν, πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε», είπε ο Ιταλός τεχνικός που στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «Νερατζούρι» θα βγουν νικητές από το προσεχές ντέρμπι.

«Έχω καλό προαίσθημα για αύριο. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και δουλεύουμε αρκετά ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα», πρόσθεσε ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μίλαν, Φίλιππο Ιντζάγκι.

«Ο Ιντζάγκι έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα ως παίκτης. Τώρα ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα και ελπίζω να τα πάει εξίσου καλά», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x