Ιταλία

Μαντσίνι καλεί Τουρέ

Τον Γιαγιά Τουρέ θέλει να ντύσει στα χρώματα της Ίντερ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος φαίνεται να έχει πάρει το «ok» από τη διοίκηση για να προχωρήσει το δύσκολο θέμα του Ιβοριανού το καλοκαίρι!

Μεγάλες βλέψεις έχει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για την Ίντερ, κάτι που επιβεβαιώνεται και απ' την θέλησή του να εντάξει στο ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι τον Γιάγια Τουρέ!

Το μέλλον του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, είναι για ακόμη μία φορά στον αέρα, απ' τη στιγμή που προ ημερών απάντησε αινιγματικά στο αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Αν θα παραμείνω; Αυτή είναι μία μεγάλη ερώτηση αλλά είναι και μία εύκολη ερώτηση. Οπότε θα δώσω μια εύκολη απάντηση. Θα δούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ιβοριανού άσου.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον 31χρονο μέσο, καθώς, όταν ήταν στον πάγκο των «πολιτών» οι δυο τους τα πήγαιναν περίφημα. Αυτό ίσως αποτελέσει και το «κλειδί» σε μία πιθανή συμφωνία, γι’ αυτό και η διοίκηση της Ίντερ του έχει αναθέσει προσωπικά την υπόθεση.

Μόνο «αγκάθι» στην περίπτωση του Γιαγιά Τουρέ είναι το υψηλό συμβόλαιό του και αν πειστεί να πάει στον Ιταλικό σύλλογο, θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, ενώ δεδομένα αν ανοίξει την... πόρτα της εξόδου απ' την Αγγλία, θα πέσουν στα πόδια του πολλοί σύλλογοι ανά την Ευρώπη. Οι «νερατζούρι» -πάντως- φαίνεται να του προσφέρουν τρία εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές, που μπορούν να φτάσουν τα πέντε με τα μπόνους, ενώ η πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x