Ιταλία

Μαντσίνι: «Καλύτερη η Ρόμα από την Ίντερ»

Την ανωτερότητα της Ρόμα παραδέχθηκε ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραμονές του ντέρμπι της ομάδας του με τους Ρωμαίους.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για την Ρόμα. Ο τεχνικός της Ίντερ, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ντέρμπι της ομάδας του με τους «τζιαλορόσι», παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Ρωμαίων ενώ αποθέωσε και τον Φραντζέσκο Τότι.

«Πιστεύω ότι η Ρόμα είναι καλύτερη από εμάς. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Βαδίζουν σε ένα πετυχημένο, μακροχρόνιο πλάνο μαζί με έναν εκπληκτικό προπονητή. Έχουν πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουν το Σκουντέτο αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Η ομάδα τους έχει γερά θεμέλια και το καλοκαίρι απέκτησαν καλούς παίκτες», είπε ο Ιταλός προπονητής που στη συνέχεια σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι.

«Πρόκειται για μία κλασσική αναμέτρηση του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή καθώς η Ρόμα έχει το πλεονέκτημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πιθανότητες. Περιμένω να δω καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε τη σωστή ψυχολογία και να αγωνιστούμε ως ομάδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «νερατζούρι» που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αρχηγό της Ρόμα, Φραντζέσκο Τότι.

«Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Τότι αγωνίζεται ακόμα. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Κατά την άποψή μου είναι μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια αλλά έμεινε πιστός στην ομάδα του για πολλά χρόνια. Αυτό τον ικανοποιεί. Μία ολόκληρη πόλη τον αγαπάει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x