Ιταλία

Μαντσίνι: «Θέλουμε να φέρουμε τον Τουρέ το καλοκαίρι»

Τα ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ το καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος επισήμανε ότι ο Ιβοριανός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» δήλωσε ότι ο η ομάδα του θέλει να αποκτήσει τον Ιβοριανό μέσο το ερχομενο καλοκαίρι, ενώ ανέφερε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

«Προσπαθούμε, ώστε να τον φέρουμε εδώ το καλοκαίρι. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έπαιξε για πολλές ομάδες και έχει εμπειρίες από πολλά πρωταθλήματα, όπως το βέλγικο, το ισπανικό και το αγγλικό. Η μόνη εμπειρία που του λείπει είναι αυτή της Ιταλίας και τώρα είναι η ευκαιρία του», ήταν τα λόγια του 50χρονου προπονητή που, στη συνέχεια, τόνισε ότι ο 31χρονος μέσος είναι ικανός να αλλάξει μόνος του την εικόνα μιας ομάδας.

«Υπάρχουν λίγοι παίκτες στον κόσμο που μπορούν να αλλάξουν μόνοι τους ολόκληρη την εικόνα μιας ομάδας και ο Γιάγια είναι ένας από αυτούς. Είναι ένας πρωταθλητής. Του χρόνου θα χρειαστούμε παίκτες σαν κι αυτόν, προκειμένου να μειώσουμε την απόσταση με τη Γιουβέντους», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x