Euroleague

Μάντζαρης: «Δεν μας πειράζει που μας λένε φαβορί»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης εν όψει του αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα.

Ως φαβορί για τον τίτλο αντιμετωπίζεται με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν ενοχλεί τους παίκτες της ομάδας που ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Ζιέλονα Γκόρα στο ΣΕΦ (19:00).

«Τόσο καιρό μάς θεωρούσαν αουτσάιντερ και μας βγήκε σε καλό. Δεν έχουμε πρόβλημα τώρα που μας λένε φαβορί. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που έχουμε, για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο νεαρός γκαρντ.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς και ειδικά αυτόν του Κώστα Σλούκα με τον οποίο παίζει στην ίδια θέση, είπε: «Δυστυχώς από πέρσι έχουμε τραυματισμούς. Έκανα εγώ την αρχή και το έχουμε πάει σερί. Ο αγιασμός δεν έχει βοηθήσει (γέλια). Ελπίζουμε να μη συνεχιστεί η ατυχία. Έχουμε 15 ισάξιους παίκτες και όλοι είναι έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν. Θα μας λείψει ο Κώστας, αλλά όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να καλύψουμε τα κενά».

Τέλος, για τους φίλου του Ολυμπιακού είπε: «Ο κόσμος όπως μας έχει βοηθήσει τόσο καιρό ελπίζω να το κάνει και αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x