Euroleague

Μάντζαρης: «Η επίθεση μας χάρισε το παιχνίδι με τη Νίζνι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την πολύ δύσκολη νίκη επί της Νίζνι στη Ρωσία και έδειξε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς έφυγε με τη νίκη (91-82) από το εκτός έδρας ματς με τη Νίζνι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας στον απεσταλμένο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, Νίκο Ζέρβα, δεν έκρυψε τη χαρά του για την πορεία των «ερυθρόλευκων» στον δεύτερο γύρο.

«Είναι πολύ σημαντικές όλες οι εκτός έδρας νίκες. Ήταν αμφίρροπο το παιχνίδι. Χαιρόμαστε που έχουμε κάνει αυτό το ξεκίνημα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε πει ότι μετράει το αποτέλεσμα. Η επίθεση μας χάρισε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, αλλά πήγαμε καλά στο επιθετικό κομμάτι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο σφίξαμε στην άμυνα», σχολίασε ο Έλληνας γκαρντ και ερωτηθείς για το 6-1 των Πειραιωτών στον πρώτο γύρο της δεύτερης φάσης απάντησε: «Θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν λέγαμε ότι πριν την έναρξη του Top 16 θα είχαμε μόνο μια ήττα έως τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x