Euroleague

Μάντζαρης: «Η ψυχραιμία του προπονητή…»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με την ψυχραιμία που μετέδιδε στους παίκτες του, ακόμα και όταν το ματς είχε… στραβώσει, βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει τη Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στο αγχωμένο ξεκίνημα του Ολυμπιακού απέδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης τη δύσκολη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα. Ωστόσο, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως για να «γυρίσει» το ματς έπαιξε μεγάλο ρόλο η ψυχραιμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Δεν μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. Ήμασταν βιαστικοί, αγχωμένοι και ήταν σαν να βιαζόμαστε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μας είπε ο κόουτς να ηρεμήσουμε και να πάμε να γυρίσουμε το παιχνίδι επίθεση με την επίθεση και άμυνα με την άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βελτιώσουμε πολύ το κομμάτι της άμυνάς μας και από εκεί ξεκίνησαν όλα για να φτάσουμε στη νίκη. Η ψυχραιμία του προπονητή σε όσα μας είπε έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μας είπε πώς για να γυρίσει το παιχνίδι από τους 11 πόντους χρειάζεται υπομονή και αυτό κάναμε. Σε αυτό το TOP 16 κάθε ομάδα είναι ικανή να νικήσει και να χάσει από τον οποιονδήποτε και το είδαμε αυτό ακόμα και από τη Νίζνι κόντρα στην Εφές», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Για το αν τα ματς με Εφές και ΤΣΣΚΑ θα κρίνουν την πορεία του Ολυμπιακού: «Αυτό που προέχει είναι το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα τη Δευτέρα. Αμέσως μετά έχουμε το δύσκολο ματς με την Εφές στην Τουρκία. Είναι μακριά το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x