Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Έφτασα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό...»

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν πρόσφατα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό επαλήθευσε ο Βαγγέλης Μάντζιος σε συνέντευξη του. Ποιον θεωρεί φαβορί για το πρωτάθλημα ο παίκτης του Λεβαδειακού.

Κοντά στον Ολυμπιακό βρέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

«Αληθεύει ότι βρέθηκα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό πρόσφατα. Τα τελευταία δύο χρόνια έφτασα επανειλημμένως πολύ κοντά στον πρωταθλητή Ελλάδας. Λεπτομέρειες φυσικά δεν θα πω», δήλωσε ο επιθετικός του Λεβαδειακού.

Ο 31χρονος παίκτης μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Πειραιά χαρακτηρίζοντας την και φαβορί για το πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά τόνισε ότι : «Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός. Ξέρει πώς να βγει από μία δύσκολη κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την πίεση της κορυφής και πώς θα ξεπεράσει ένα-δύο συνεχόμενα πολύ κακά αποτελέσματα».

Επίσης πιο συγκεκριμένα μίλησε και για τις μονάδες του Ολυμπιακού λέγοντας ότι: «Τον Τσόρι θα επέλεγα για συμπαίκτη άμα είχα αυτήν την δυνατότητα. Όσον αφορά τον Μήτρογλου πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είμαι σέντερ φορ και το ξέρω. Αυτό μάλλον συμβαίνει στον Κώστα».

Εν συνεχεία ο Μάντζιος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μίτσελ για το ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα και στις δύο περιοχές και αν οι θέσεις του σέντερ μπακ και του σέντερ φορ είναι οι πιο δύσκολες με τον Έλληνα επιθετικό να απαντά ότι «Θα προσθέσω και τον τερματοφύλακα. Κατά την γνώμη μου οι πιο σημαντικές θέσεις είναι αυτές οι τρεις, διότι είναι στις δύο μεγάλες περιοχές και έχεις μεγάλη ευθύνη για το γκολ, είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση».

Στο τέλος ο Βαγγέλης Μάντζιος υποστήριξε ότι ο Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό και ο Αναστόπουλος στον ΟΦΗ ήταν οι καλύτεροι προπονητές που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του.

«Με τον Μαλεζάνι, ήταν η πρώτη μου σεζόν στον Παναθηναϊκό και μου έδωσε πολλά. Αλλά και ο Αναστόπουλος στον ΟΦΗ με βοήθησε επειδή ήξερε και το μυστικό της θέσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκουλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x