Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Να περιορίσουμε τα λάθη»

Την άποψη ότι αν ο Πανθρακικός περιορίσει τα λάθη, έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος.

Δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στη Nova. Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής προέτρεψε τους παίκτες του να αφήσουν πίσω το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και να περιορίσουν τα ατομικά τους λάθη, ώστε να επιστρέψουν από την Κρήτη με βαθμό ή βαθμούς.

Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, μετά από μια αρκετή καλή εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και σταθερή όπως είναι ο Εργοτέλης. Θα παίξουν την Κυριακή δύο πολύ καλές ομάδες. Και εμείς αλλά και ο Εργοτέλης δείχνουμε μια σταθερή εικόνα από την αρχή της σεζόν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς.

Πρέπει να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ένα ατομικό λάθος που μας στερεί βαθμούς. Το λάθος είναι πάντα μέσα στο ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ πως αν καταφέρουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη έχουμε αρκετές πιθανότητες. Ο Εργοτέλης περιμένω πως θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει ένα κράμα καλών Ελλήνων και καλών επιλογών από ξένους παίκτες, έχουν κάνει μια αρκετά καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο το ματς.

Καμιά φορά όταν έχεις να παίξεις με πολύ καλούς αντιπάλους, το να λες πως δεν πήρε τη νίκη η ομάδα, δεν αντιπροσωπεύει τη γενικότερη εικόνα. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Αστέρας, ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Ξεπερνάμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα είτε θετικό είτε αρνητικό, διότι με το να μένεις πίσω έχεις μόνο να χάσεις.

Δεν θεωρώ πως θα έχουμε στόχο τη νίκη για να μείνει πίσω ο Εργοτέλης. Σίγουρα θα είναι ένα κίνητρο οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μια καλή ομάδα εκτός έδρας σαν τον Εργοτέλη, που θα μας καθιερώσει σε ένα γκρουπ ομάδων που θα είμαστε λίγο πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, γιατί μην ξεχνάμε πως στόχος παραμένει η σωτηρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x