Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Πιο δύσκολη η σεζόν φέτος»

Να προχωρήσει ο Πανθρακικός ένα βήμα παραπέρα είναι ο στόχος του Άκη Μάντζιου, όπως δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Στον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης Κέρκυρας έχει ρίξει την προσοχή του ο Άκης Μάντζιος, όπως δήλωσε στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Πανθρακικού αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει φέτος η ομάδα του, τονίζοντας πως ο στόχος είναι μια ακόμα καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports:
«Δύσκολο ματς απέναντι στην Κέρκυρα που έχει τον ενθουσιασμό λόγω της ανόδου αλλά είναι και καινούρια ομάδα με άλλο κορμό. Χρειάζεται υπομονή. Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που έχουμε για την Κέρκυρα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Όταν προέρχεσαι από μια καλή χρονιά τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά πράγματα. Έχουμε κάποια καινούρια πρόσωπα που μας βοηθά στο ότι έχουμε περισσότερες επιλογές και δυνατότητα για επιπλέον σχήματα.

Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να δείξουμε έτοιμοι από την αρχή.Θέλουμε να παρουσιάσουμε καινούρια πράγματα, αποδείχθηκε πετυχημένο το 3-5-2 και συνεχίζουμε να το έχουμε στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα και αναλόγως με το παιχνίδι θα παρουσιάζουμε διαφορετικά πράγματα.

Κρατάμε τα θετικά περσινά στοιχεία αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θα είναι πιο δύσκολη η σεζόν φέτος. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και πρέπει να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή όπως και πέρυσι. Εάν τα καταφέρουμε θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Μας αγκάλιασε πολύ ο κόσμος πέρυσι, ευελπιστούμε και φέτος με την εικόνα μας να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο
».

Για την πιθανότητα κι άλλης μεταγραφής: «Θα δούμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τι θα γίνει. Αν υπάρξει κάτι και είναι καλό για την ομάδα μας, μόνο και μόνο τότε θα ασχοληθούμε. Προς το παρόν το μυαλό μας είναι μόνο στην Κέρκυρα».
?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x