Αγγλία

Στη Φούλαμ ο Μάγκατ!

Υπό τις οδηγίες του Φέλιξ Μάγκατ θα αγωνίζονται στη Φούλαμ οι Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Καραγκούνης, αφού ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε επίσημα τις τύχες της αγγλικής ομάδας!

Ξαφνική αλλαγή προπονητή στη Φούλαμ…

Οι «κότατζερς» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ρενέ Μόλεστεϊν και προχώρησαν άμεσα στην αντικατάστασή του με τον Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών.

Ο Μάγκατ, έχει να προπονήσει από τον Οκτώβριο του 2012, ενώ πρόσφατα απέρριψε πρόταση του Αμβούργου.

Υπό τις οδηγίες του, θα αγωνίζονται πλέον οι Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Καραγκούνης, με τον πρώτο να ψάχνει ακόμη την πρώτη του συμμετοχή.

Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαλίντ Χαν, δήλωσε μετά τις υπογραφές:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Φέλιξ Μάγκατ στη Φούλαμ. Ο Φέλιξ είναι ένας επιτυχημένος τεχνικός με πολλές επιτυχίες στη Γερμανία και την όρεξη να τις επαναλάβει με τη δική μας ομάδα στην Premier League. Είμαι εντυπωσιασμένος από τη φήμη που έχει να επιτυγχάνει σε συλλόγους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, συχνά στο τέλος της σεζόν, και να τις κάνει να ξεπερνούν τις δυνατότητές τους.

Ο Φέλιξ γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις και τους στόχους της Φούλαμ και μας έκανε απολύτως ξεκάθαρο πως και επιθυμεί και είναι έτοιμος για αυτή την ευκαιρία.

Η ομάδα μας έδειξε θετικά στοιχεία στα τελευταία ματς, αλλά είναι γεγονός πως δεν έχουμε κάνει νίκη από την 1η Ιανουαρίου. Με βάση τη φόρμα μας, δεν μπορούμε απλά να ελπίζουμε πως η τύχη μας θα αλλάξει. Και με 12 παιχνίδια να απομένουν και τέσσερις βαθμούς να μας χωρίζουν από τη σωτηρία, δεν μπορούμε απλά να περιμένουμε. Πρέπει να δράσουμε.

Ο Άλιστερ Μάκιντος έκανε σπουδαία δουλειά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ίδιος μας πρότεινε αυτήν τη βδομάδα τον Φέλιξ, ο οποίος έχει ιστορικό γεμάτο με επιτυχίες σε ομάδες με προκλήσεις αντίστοιχες με αυτές που αντιμετωπίζουμε εμείς. Η πρόταση του έχει την έγκρισή μου και η πρόσληψη Μάγκατ την αμέριστη υποστήριξή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x