Δραστηριότητες

Μαγεία στους αιθέρες…(video)

Ανοιξε η αυλαία ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος αεροσκαφών, του Red Bull Air Race, που επανήλθε στη δράση μετά το 2010.

Στο Αμπού Ντάμπι της χλιδής, των πανάκριβων αυτοκινήτων, των πολυτελών ξενοδοχείων και των πάμφθηνων καυσίμων (το λίτρο βενζίνης κοστίζει όσο ένα μπουκαλάκι νερό στην Ελλάδα), βρέθηκα για να παρακολουθήσω τη νέα… παράσταση των παράτολμων πιλότων του θεσμού Red Bull Air Race.

Ηταν ο πρώτος αγώνας μετά το 2010, όταν σταμάτησε η διεξαγωγή των αγώνων και είναι αλήθεια ότι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου. Μπορεί οι ντόπιοι να μην κατέκλυσαν, όπως την προηγούμενη φορά, την παραλία μπροστά από το διάσημο δρόμο Corniche (σαν τη Λεωφόρο Ποσειδώνος της Αθήνας) που χωρίζει τη θάλασσα με τα ξενοδοχεία, ωστόσο ήταν και πάλι πολύς.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικές προσπάθειες και ένα φινάλε που κρίθηκε υπέρ του Βρετανού Πολ Μπόνχομ, με διαφορά μόλις 3 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον Αυστριακό Χάνες Αρκ, ενώ τρίτος ήταν ο Καναδός Πιτ ΜακΛέοντ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x