F1

Μάγια: « Λύσαμε το πρόβλημα»

Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα ταξιδέψουν στο γκραν πρι της Κίνας οι πιλότοι της Force India.

Να αφήσουν πίσω τους το απογοητευτικό αποτέλεσμα στην πίστα της Μαλαισίας θέλουν στη Force India, στο οποίο και οι δύο πιλότοι εγκατέλειψαν λόγω προβλήματος στα παξιμάδια των τροχών.

Ωστόσο, το αφεντικό της ομάδας, Βιτζέι Μάγια, τόνισε πως οι μηχανικοί στο διάστημα των τριών εβδομάδων, στο οποίο είχε διακοπεί το πρωτάθλημα της Formula 1 βρήκαν το πρόβλημα και το έλυσαν.

«Ακόμη και αν το αποτέλεσμα μας στο τελευταίο αγώνα ήταν απογοητευτικό, ξέρω ότι έχουμε τις δυνατότητες να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Κίνα. Στη Μαλαισία είχαμε ένα καλό τριήμερο, το μονοθέσιο ήταν καλό και οι πιλότοι είχαν καλή αίσθηση αυτού. Ήμασταν σίγουροι πως θα είχαμε και τα δύο μονοθέσια εντός βαθμών, αλλά είχαμε ένα θέμα με τα παξιμάδια των τροχών.

Ωστόσο, είχαμε τρεις εβδομάδες στη διάθεσή μας για να ελέγξουμε το πρόβλημα και να το επιδιορθώσουμε», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Force Indια για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες σε Κίνα και Μπαχρέιν θα μας δείξουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε συγκριτικά με τους αντιπάλους μας. Ο κάθε ένας στην ομάδα ανυπομονεί για αυτήν την πρόκληση και είμαι άνετος ότι θα αφήσουμε πίσω μας το απογοητευτικό αποτέλεσμα της Μαλαισίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x