Τένις

Μαγική Χάλεπ γκρέμισε την Σερένα!

Με καταιγιστική εμφάνιση, η Σιμόνα Χάλεπ διέλυσε με 6-2, 6-2 τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε τον δεύτερο grand slam τίτλο της και πρώτο Wimbledon.

Βασίλισσα στην Αγγλία στέφθηκε η Χάλεπ!

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια νίκησε εύκολα με 6-2, 6-2 την Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε για πρώτη φορά το Wimbledon, που αποτελεί τον δεύτερο grand slam τίτλο της μετά από αυτόν που κατέκτησε πέρυσι στο Ρολάν Γκαρός.

Η εμφάνιση της Χάλεπ ήταν καταιγιστική, με την Αμερικανή αντίπαλό της να μην καταφέρνει να τη σταματήσει. Με αυτόν τον τρόπο έμεινε μακριά από την ισοφάριση ιστορικού ρεκόρ 24 grand slam τίτλων, που διατηρεί η Μάργκαρετ Κορτ από το 1973.

Η τελευταία νίκη της Γουίλιαμς σε major διοργάνωση ήταν στο Αυστραλιανό όπεν του 2017, ενώ έκτοτε μέτρησε δύο ακόμα χαμένους τελικούς στο περσινό Wimbledon και στο Us Open.

Η Σιμόνα Χάλεπ, πάντως, ήταν ισοπεδωτική και τελείωσε το παιχνίδι σε μόλις 55 λεπτά. Με σαρωτική εκκίνηση, πήρε το προβάδισμα με 4-0, οδηγώντας την θρυλική αντίπαλό της σε εύκολα λάθη. Η Γουίλιαμς μείωσε σε 4-1, όμως τρομερή επιστροφή της Χάλεπ στο έκτο game της… έκοψε τη φόρα και οδήγησε στο 1-0 σετ μετά από 26 λεπτά.

Η Σερένα ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο σετ, όμως και πάλι η Ρουμάνα κατάφερε να σπάσει το σερβίς της και να προηγηθεί με 3-2 και στη συνέχεια 4-2, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x