Θα ανοίξει τις πύλες του στις 26 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 30 του μηνός θα προσφέρει μοναδικές στιγμές με σκοπό να… μαγέψει τον κόσμο που θα το ζήσει από κοντά.

Σε αυτό συμφώνησαν στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) στο Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο του Δήμου Τρικκαίων η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων, Έφη Λεβέντη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμπάκας, Κώστας Ράντος και ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Έφη Λεβέντη: «Αξίζει ο κόσμος να ζήσει την εμπειρία του Motor Festival».

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Έφη Λεβέντη, η οποία δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε στο 10ο Motor Festival το οποίο θα γίνει στην πόλη μας παράλληλα με το Μύλο των Ξωτικών. Μια διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Meteora Race Park. Ο Δήμος μας υποστηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας φιλοξενήσει αγώνες στο παρελθόν, όπως ράλλυ και Motocross. Καλούμε τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, καθώς οι διοργανωτές έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Αξίζει να ζήσουμε παράλληλα με τον μύλο των ξωτικών και το Motor Festival στην πόλη μας».

Κώστας Ράντος: «Στο νομό μας χτυπά η καρδιά της μηχανοκίνησης»

Ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας, Κώστας Ράντος, τόνισε: «Μόλις δεχτήκαμε ως Δήμος Καλαμπάκας την πρόσκληση για να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση ανταποκριθήκαμε άμεσα. Το Motor Festival είναι σημαντικό για το νομό μας και θα μας βοηθήσει τουριστικά, καθώς το διάστημα 26 έως και 30 Δεκεμβρίου θα χτυπά η καρδιά της μηχανοκίνησης στην περιοχή μας. Ως δήμος Καλαμπάκας στηρίζουμε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και θεωρούμε ότι ο κόσμος θα απολαύσει είτε έρχεται για τα Μετέωρα είτε για τον Μύλο των Ξωτικών και το Motor Festival».

Μιχάλης Κοντιζάς: «Κάτι το ξεχωριστό και ασυνήθιστο για όλη την Ελλάδα»

Τελευταίος μίλησε ο διοργανωτής του X Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, ο οποίος ευχαριστώντας τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας για τη θερμή υποστήριξή τους, εγγυήθηκε ένα διαφορετικό θέαμα πέραν των συνηθισμένων στην πιο πολυθεματική αρένα που θα έχει στηθεί στην ιστορία του μηχανοκίνητου χώρου στην Ελλάδα:

«Έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο ότι το X Motor Festival των Τρικάλων θα είναι μοναδικό όχι μόνο για το Νομό Θεσσαλίας, αλλά για όλη την Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα στηθούν στον ίδιο χώρο τόσο χωμάτινη όσο και ασφάλτινη αρένα. Συγχρόνως θα έρθουν επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το θέαμα και να αναδείξουν τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν υπάρχει κάτι απ’ τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα λείπει... Φορτηγά, Enduro, Motocross, Free Style, Dragster αυτοκίνητα και μηχανές, Drift Show, νέοι οδηγοί και νέα ταλέντα από τις λέσχες των Τρικάλων και της Καλαμπάκας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί με τον μάγο Sankara, που θα δώσει τις δικές του παραστάσεις στο φεστιβάλ, και βεβαίως με το ιστορικό show τη μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου», θα… μαγέψουμε τον κόσμο και θα κλείσουμε ιδανικά μια εντυπωσιακή χρονιά. Μια έκπληξη είναι η πρόσκληση σε όλες τις οικογένειες να έρθουν στις 26 Δεκεμβρίου στην αυλαία για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει γλυκά στους μικρούς μας φίλους».

Τέλος ο Μιχάλης Κοντιζάς θέλησε να αφιερώσει το Motor Festival των Τρικάλων στη μνήμη του Κώστα Μότση ο οποίος διετέλεσε μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου όταν κι έφυγε πρόωρα από τη ζωή ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Motor Festival.

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Motor Festival μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.motorfestival.gr.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ