Τένις

«Μαγικός» Ναδάλ, τραγικός Μάρεϊ

Το… βιολί του ο Ραφαέλ Ναδάλ, που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, την ώρα που ο Άντι Μάρεϊ ήταν εκτός τόπου και χρόνου κι έμεινε εκτός οκτάδας!

Αυτός ο Ναδάλ, δεν το χάνει με τίποτα!

Ο Ισπανός έδωσε ακόμη μια εντυπωσιακή παράσταση στο κοινό του Μόντε Κάρλο, καθώς επιβλήθηκε 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Φίλιπ Κολσράιμπερ, δείχνοντας πως στο χώμα είναι ο ένας και μοναδικός!

Επόμενος αντίπαλος του Ράφα για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης κι ένα βήμα πιο κοντά στον ένατο σερί τίτλο του, ο Βούλγαρος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Άντι Μάρεϊ… δεν εμφανίστηκε ποτέ στο κορτ. Λογικά, ήταν κάποιος σωσίας του. Κι αυτό γιατί έχασε με κάτω τα χέρια από τον Στανίσλας Βαβρίνκα με 2-0 σετ (6-1, 6-2), παίρνοντας μόλις τρία γκέιμ σε όλο τον αγώνα!

Έτσι, οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του ήρθαν φυσιολογικά, καθώς όπως και να το κάνεις το κοινό περίμενε κάτι καλύτερο από το νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης.

Νούμερο δύο μέχρι την Κυριακή. Γιατί ο πρόωρος αποκλεισμός θα του κοστίσει μια θέση, με αποτέλεσμα ο Ρότζερ Φέντερερ από Δευτέρα να ανεβαίνει ξανά δεύτερος, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, χωρίς καν να χρειαστεί να συμμετάσχει στην διοργάνωση.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x