Επικαιρότητα

«Μαϊμού» εφοριακοί χτύπησαν δυο φορές στην Χαλκίδα

Μία ηλικιωμένη γυναίκα γνώριζε το κόλπο, τους έδιωξε και ενημέρωσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις

Στις δυο ηλικιωμένες που προσπάθησε να εξαπατήσει ένα ζευγάρι απατεώνων που παρίσταναν τους εφοριακούς, η μια «τσίμπησε» το δόλωμα και τους έδωσε χρήματα. Η άλλη, όμως, αποδείχθηκε... καλά διαβασμένη και, αφού τους έδιωξε κακήν κακώς, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αρχικά, ο καλοντυμένος και ευγενικός άνδρας μαζί με την εμφανίσιμη συνεργό του χτύπησαν το πρωί της Τετάρτης την πόρτα μιας μοναχικής γριούλας στη Χαλκίδα, ισχυρίστηκαν ότι είναι υπάλληλοι της τοπικής εφορίας κι ότι ο γιος της είχε εκκρεμότητες με οφειλές λόγω των οποίων κινδύνευε με κατασχέσεις. Η άτυχη ηλικιωμένη φοβήθηκε για το παιδί της, τους έδωσε 1.600 ευρώ που φύλαγε στο σπίτι και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Όμως, οι... αχόρταγοι απατεώνες προσπάθησαν να ξαφρίσουν τουλάχιστον ακόμη μια 74χρονη γυναίκα σε άλλη περιοχή της Χαλκίδας, στην οποία είπαν το ίδιο παραμύθι με υποτιθέμενες οφειλές της ανιψιάς της. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η ηλικιωμένη γνώριζε το κόλπο, τους έδιωξε και ενημέρωσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x