Επικαιρότητα

«Μαϊμού» τεχνικοί της Δ.Ε.Η. άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Οι δυο δράστες πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι υπήρχε… διαρροή ρεύματος και θα αντικαθιστούσαν τον πίνακα παροχής

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειων που προσποιούνται ότι είναι τεχνικοί της Δ.Ε.Η., αυτή τη φορά στη Νεμέα. Οι δυο δράστες πήγαν στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι υπήρχε… διαρροή ρεύματος και θα αντικαθιστούσαν τον πίνακα παροχής.

Η γριούλα τους πίστεψε και ακολούθησε όσα της έλεγε ο υποτιθέμενος τεχνικός, ο οποίος κατάφερε να την αποκλείσει σε έναν χώρο από τον οποίο δεν είχε ορατότητα στο υπόλοιπο σπίτι, μετακινώντας το ψυγείο και την ηλεκτρική κουζίνα. Μάλιστα, έμεινε στον ίδιο χώρο μαζί της για να μην υποψιαστεί κάτι.

Την ίδια ώρα, ο συνεργός του ερευνούσε εξονυχιστικά τα υπόλοιπα δωμάτια! Όταν βρήκε τις οικονομίες και διάφορα χρυσαφικά που φύλαγε η ηλικιωμένη, τα άρπαξε και έκανε νόημα στον άλλο να φύγουν. Πολλή ώρα αργότερα, η άτυχη γυναίκα κατάλαβε ότι την είχαν ξαφρίσει και ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x