Oλλανδία

Μακάρι να έπαιζαν μέχρι το πρωί…

Χάρη σε γκολ του Ντεπάι στις καθυστερήσεις, η Αϊντχόφεν νίκησε 4-3 τη Φέγενορντ σε ένα καταπληκτικό ματς στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Eredivisie και βρέθηκε στο +4 στην κορυφή.

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 4-3 τη Φέγενορντ στο «Φίλιπς Στάντιον» με γκολ του Ντεπάι στο 93’, σε αναμέτρηση που προσέφερε γκολ και θέαμα και ήταν εξ αναβολής για τη 14η αγωνιστική της Eredivisie και ξέφυγε στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας από τον δεύτερο Αγιαξ, αποκτώντας το σαφές πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αντίθετα, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1970 έμειναν στο -1 από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εξακολουθούν να ελπίζουν για τη συμμετοχή τους σε μια από τις δυο ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Το ματς είχε φοβερές διακυμάνσεις και κράτησε στην «τσίτα» όσους το παρακολούθησαν μέχρι το φινάλε. Ο Μανού στο 13΄έκανε το 0-1, ο Ντε Γιονγκ στο 22’ ισοφάρισε, ο Ελ Αχμαντί στο 42’ έκανε το 1-2, ο Ντε Γιονγκ στο 60’ και το 63’ έκανε την προσωρινή «ανατροπή», ο Καζίμ Ρίτσαρντς στο 89’ ισοφάρισε και ο διεθνής επιθετικός στο 93’ με πλασέ σε κενή εστία έδωσε τη μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1988.


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Αρίας, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρντάντο, Χέντριξ (90΄ Ισιμάτ-Μιρίν), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Νάρσινγκ (69' Τζόζεφζουν)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Φέρμιρ, Βιλκσάιρ (66' Βίλχενα), Κονγκολό, Νέλομ, Μπικ, Μπουλαρούζ (89' Τε Βρέντε), Κλάσι, Ελ Αχμαντί, Ιμερς, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μανού (76' Μπασατσίκογλου)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x