Επικαιρότητα

Μακελειό στην Κύπρο: Τέσσερις νεκροί σε φονική ανταλλαγή πυροβολισμών

Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες, είναι το τραγικό αποτέλεσμα από φονική ανταλλαγή πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης, στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Τελευταίες πληροφορίες μιλούν και για πέμπτο νεκρό.

Οπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» ανάμεσα στα τέσσερα θύματα, είναι γνωστός επιχειρηματίας του οποίο ο πατέρας είχε επίσης δολοφονηθεί!

Το μακελειό έγινε στην οδό Καταλυμάτων, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, την ίδια μάλιστα ημερομηνία, 23 Ιουνίου.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες. Από τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του μακελειού ο γνωστός επιχειρηματίας εξερχόταν από μπαρ της Αγίας Νάπας μαζί με φρουρούς και φίλους του.

Άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα, τον προσέγγισε, ανέσυρε όπλο και το πυροβόλησε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους φρουρούς του επιχειρηματία, για να πέσει ο δράστης νεκρός.

Νεκρή έπεσε και μία γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, η οποία περνούσε την ώρα του φονικού από τη σκηνή.

Ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x