Betmasters

Μακροπρόθεσμα πονταρίσματα για την Premier League από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

Tο καλύτερο πρωτάθλημα το κόσμου ξεκινά το Σάββατο και σήμερα έχουμε μια καλή δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια μακροπρόθεσμα πονταρίσματα.

Ο τίτλος θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Η παρουσία τόσων καλών προπονητών στο φετινό πρωτάθλημα, δημιουργεί προσδοκίες για πολλές ομάδες. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν στους πάγκους τους, τους κορυφαίους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ εξαιρετική δουλειά μπορεί να κάνει και ο Αντόνιο Κόντε που ανέλαβε την Τσέλσι.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως κάποιος από τους υπόλοιπους υστερεί. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει την εμπειρία της περσινής σεζόν με τη Λίβερπουλ, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο το κίνητρο να παρουσιάσει μια ακόμη καλύτερη ομάδα από την περσινή Τότεναμ, ο Αρσέν Βενγκέρ να βγάλει τον τίτλο της loser ομάδας από την Άρσεναλ ενώ ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, να παρουσιάσει μια πρωταθλήτρια Λέστερ, η οποία θα καταφέρει τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο να θυμίζει κάτι από πέρυσι.

Πάντως για τον τίτλο, βλέπω να ξεχωρίζουν στο μαραθώνιο δύο φαβορί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι. Η πρώτη εντυπωσίασε στις μεταγραφές. Ηταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι «Εδώ» αποκτώντας τους Ιμπραϊμοβιτς και Πογκμπά.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο με τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x