Αγγλία

«Μάλλιασε» η γλώσσα τους

Συνεχίζεται η διάψευση των φημών που θέλουν τη Λίβερπουλ να παραχωρεί τον Λουΐς Σουάρες. Σειρά πήρε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Ίαν Άιρ, που ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο, αναμένεται να είναι ένα από τα ονόματα που θα ακουστούν περισσότερο. Ο Λουΐς Σουάρες φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, αν και η διοίκηση της Λίβερπουλ εξακολουθεί να διαψεύδει πως προτίθεται να τον παραχωρήσει.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των «κόκκινων», Ίαν Άιρ, μίλησε για ακόμα μία φορά στον αγγλικό Τύπο και επανέλαβε πως η Σουάρες δεν πρόκειται να φύγει από το Άνφιλντ. «Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα, που θα διεκδικεί τίτλους και καλές πορείες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, πλαισιώνοντάς τους, παράλληλα, με άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές. Συνεπώς, κάθε συζήτηση για πώληση του Λουΐς Σουάρες είναι άνευ αντικειμένου. Ο Ουρουγουανός δεν πωλείται και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ίαν Άιρ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x