Betmasters

Μάν. Σίτι - Τότεναμ: Σπάνε όλα τα ρεκόρ οι «πολίτες»

Ψάχνουν σήμερα την 15η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία. Οι «πολίτες» παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και θέλουν σήμερα να πετύχουν την 15η σερί νίκη τους, για να διευρύνουν το ρεκόρ που έσπασαν μεσοβδόμαδα.

Aνάλυση

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει προηγούμενο! Την Τετάρτη συνέτριψε με 4-0 τη Σουόνσι και έσπασε ένα ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ που κρατούσε από τη σεζόν 1960-61 η Τότεναμ. Δεν είναι άλλο από τις 14 σερί νίκες που έχουν πετύχει οι «πολίτες» μέχρι στιγμής και ποιος ξέρει πού θα σταματήσουν; Όπως και να 'χει, η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρέμεινε στην κορυφή και το +11 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, έχοντας δρομολογήσει ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος. Την Τετάρτη δεν αγωνίστηκε ο Κομπανί, αλλά ούτε και σήμερα θα τα καταφέρει. Εκτός παραμένουν οι Στόουνς και Μεντί, ενώ την Τρίτη ακολουθεί ο αγώνας στην έδρα της Λέστερ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, μια διοργάνωση όπου ο Καταλανός τεχνικός χρησιμοποιεί κυρίως αναπληρωματικούς. Για σήμερα, η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τον Ζεσούς στην κορυφή και τους Στέρλινγκ και Σανέ στα άκρα της.

Από την άλλη μεριά, η Τότεναμ συνέχισε με νίκη απέναντι στη Μπράιτον (2-0 εντός) μεσοβδόμαδα, διπλασιάζοντας έτσι τα συνεχόμενα τρίποντα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Στόουκ με 5-1. Έτσι, η ομάδα του Ποκετίνο δείχνει να βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση που είχε περιέλθει τον τελευταίο μήνα, η οποία την είχε αφήσει προσωρινά εκτός τετράδας. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο τιμωρημένος Νταβίντ Σάντσες, ενώ σταθερά εκτος βρίσκονται οι Αλντερβάιρελντ και Γουανιάμα. Στο σημερινό ματς, ο Κέιν θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση, με την τριάδα των Άλι, Έρικσεν και Σον να βρίσκονται λίγο πιο πίσω.

Δες την ανάλυση και την πρόταση του Prophet για την αναμέτρηση Μάν. Σίτι - Τότεναμ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x