Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες που στηρίζονται στην καινοτομία, στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν τα οφέλη για τους εργαζόμενους, την περιοχή αλλά και την εθνική οικονομία, επιχειρήσεις –πρότυπα για το νέο μοντέλο παραγωγής που χρειάζεται η χώρα.


Επισκέφθηκε το Συνεταιρισμό Αμυνταίου, όπου συζητήθηκε η θέση του πρωτογενή τομέα στο νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα. «Ο Συνεταιρισμός του Αμυνταίου με τα προϊόντα της περιοχής όπως τα ποιοτικά κρασιά είναι ένα πολύ θετικό παράδειγμα και αξίζει της στήριξης μας» επισήμανε σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Γραμματέα και μέλη της Νομαρχιακής Κοζάνης, αλλά και πολίτες στους οποίους εξήγησε το όραμά του και τους στόχους για τη Δημοκρατική Παράταξη, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής των πολιτικών πραγμάτων της χώρας
Σε τρία σημεία επικεντρώθηκε η ομιλία του Γ. Μανιάτη, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Φλώρινας.

1. Τι χώρα θέλουμε
2. Τι παράταξη θέλουμε
3. Τι αρχηγό θέλουμεΣτη συζήτηση που ακολούθησε, πολίτες, ιδιαίτερα, οι φίλοι της Δημοκρατικής Παράταξης εξέφρασαν την αγωνία τους για την άμεση δημιουργία του Νέου Φορέα. Με μια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που χάνει συνεχώς έδαφος και μια ΝΔ που έχει εξαντλήσει πλέον την δυναμική της για τις εκλογές, πρέπει η ΔΗΣΥ να φύγει από τη στασιμότητα.

Ο Γ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο νέος αρχηγός που θα επιλέξουν οι πολίτες θα κριθεί από το πώς θα δώσει δυναμική στην Παράταξη, κρατώντας την ενωμένη και θα την κάνει πρωταγωνιστή των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.

Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ