Champions League

Μανιάτης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Την αισιοδοξία που γεμίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς.

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα, μετά την περσινή πορεία στην Ευρώπη, ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Είναι πολύ μεγάλη η σημερινή νίκη. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Η Ατλέτικο είναι μια μεγάλη ομάδα, το απέδειξε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σημερινή εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε περισσότερο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ειδικά όταν η ομάδα έδειξε ότι κουράστηκε, η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο πρωτάθλημα, τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Για την συνέχεια: «Μετά την περσινή πορεία υπάρχει πίστη στην ομάδα μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία και φέτος και αν γίνεται να περάσουμε πάλι τους ομίλους. Βέβαια, η ομάδα είναι καινούρια, έχει αρκετούς νέους παίκτες. Σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε κι άλλο. Ελπίζω να κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x