Κώστας Νικολακόπουλος

Μανούλα μου τι παικταράς είναι αυτός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φέγενορντ και δη τον παίκτη με το μεγαλύτερο ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

· Έγραφα το πρωί, μεταξύ άλλων, ότι ο Πάρντο μπορεί να μην είναι κάποιος σούπερ εξτρέμ, αλλά δίνει στον Ολυμπιακό κάτι που του έλειπε την περασμένη σεζόν: γκολ από εξτρέμ.

· Ο Κολομβιανός σκόραρε και με τη Φέγενορντ, για δεύτερο διαδοχικά φιλικό και δη αυτή τη φορά από τη δεξιά πλευρά, με το δεξί πόδι, ενώ τις προάλλες ήταν από την αριστερή πλευρά με το αριστερό πόδι.

· Έγραφα, όμως, και το άλλο: εξέφραζα την ελπίδα να δούμε επιτέλους λίγη αντικειμενική διαιτησία από τους Ολλανδούς διαιτητές. Για άλλη μία φορά ήταν καραγκιόζηδες του αίσχιστου είδους.

· Μπορώ να καταλάβω ότι η Φέγενορντ άρχισε τις κλοτσιές με το φόβο να ξεφτιλιστεί τρώγοντας καμιά πεντάρα μέσα στο σπίτι της παραμονές της έναρξης του ολλανδικού πρωταθλήματος. Αλλά η δουλειά του διαιτητή είναι να προστατεύει το παιχνίδι, ακόμη κι αν είναι φιλικό. Ετούτος κοιτούσε να προστατεύσει μόνο το πώς θα αποφύγει η ομάδα της χώρας του την πεντάρα.

· Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός για άλλο ένα α΄ημίχρονο έβγαλε εικόνα ομάδας «δώσε μου μάτια να την δω»! Με οργάνωση, καλή κυκλοφορία, καλές επιθέσεις, καλές αντεπιθέσεις και πλέον και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

· Μοναδικό ψεγάδι οι φάσεις που έβγαλε η Φέγενορντ, όλες από την καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού. Οι Αυλωνίτης και Βούρος κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια, όμως θέλουν βοήθειες. Δεν είναι μόνο η έλλειψη παραστάσεων κι εμπειριών τέτοιων αγώνων, που κάποιες φορές φαίνεται με αντιπάλους κλάσης όπως ο Κάϊτ, αλλά και κόπωσης αφού παίζουν από το 1 ως το 90’ σε όλα τα ματς.

· Τώρα για τον Φορτούνη τι να πρωτογράψεις. Ο άνθρωπος έβαλε μία γκολάρα (3-0) αλά Τσόρι στα καλύτερά του. Έδωσε την έξοχη ασίστ στον Πάρντο για το 2-0. Έδωσε και την ασίστ στον Ντουρμάζ για το 1-0 (άσχετα αν ο Σουηδός έχασε την ευκαιρία και το έβαλε μετά ο Χάρα).

· Ένας Φορτούνης που είναι τόσο καλός κι ώριμος μέχρι τώρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού σε ρόλο δεκαριού, που υποχρεώνει το Μάρκο Σίλβα να αφήνει στον πάγκο ολάκαιρο Τσόρι!

· Μακάρι το παιδί να συνεχίσει έτσι, με τα μυαλά στο κεφάλι κι ο Ολυμπιακός βρήκε το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x