Μουντομπάσκετ 2014

Μανουσέλης: «Κρατάει την τύχη στα χέρια της η Εθνική»

Τη τύχη στα χέρια της κρατάει η Εθνική στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας εκτός αν βρει μπροστά της τους… διοργανωτές, σύμφωνα με τον Μάνο Μανουσέλη, που μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τα μέχρι τώρα ματς

Ομάδα που μπορεί να γίνει παραπάνω από ανταγωνιστική στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας χαρακτήρισε την Εθνική ομάδα ο Μάνος Μανουσέλης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός της Εθνικής παίδων αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που έχει βγάλει απ’ τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη στη διοργάνωση, τονίζοντας πως μεγάλος κίνδυνος στις διασταυρώσεις είναι η Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Μανουσέλης στην εκπομπή του Βαγγέλη Νερατζιά στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την εικόνα της Εθνικής: «Έχουμε παίξει απέναντι σε αντιπάλους που δεν ανήκουν στην πρώτη ομάδα δυναμικότητας της διοργάνωσης, αλλά αυτό το διάστημα είναι αναγνωριστικό. Χρησιμοποιείται από παίκτες και προπονητές για να αποκτηθεί ταυτότητα. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από θετικά».

Για το δυνατό σημείο: «Είναι αληθινή ομάδα. Δεν στηρίζεται σε ένα άτομο, όλοι παίζουν τον δικό τους ρόλο σε άμυνα, αλλά και επίθεση. Έχουν αναδειχτεί τρεις διαφορετικοί πρωταγωνιστές στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια. Γενικά, όποιος βρίσκεται στην καλή μέρα, βρίσκει τις λύσεις. Αυτή η ομάδα αποπνέει υγεία, αξίζει να επενδυθεί σ’ αυτήν χρόνος και ελπίδες».

Για ενδεχόμενο ροτέισον: «Στο χθεσινό ματς ο Σλούκας σηκώθηκε τελευταίος και έπαιξε έντεκα λεπτά δίνοντας σημαντική βοήθεια. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει ρόλο στην ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει την υγεία να περιμένει κάθε παίκτης τη στιγμή να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και να τη βοηθήσει».

Για το καλύτερο σενάριο στην επόμενη φάση: «Μπορώ να σου πω ποιο είναι το χειρότερο. Απ’ τις ομάδες που διασταυρωνόμαστε δεν θέλουμε την Ισπανία. Δεν πρέπει να τους συναντήσουμε. Από κει και πέρα, μια καλή Εθνική ομάδα μπορεί να είναι παραπάνω από ανταγωνιστική, όποιον και αν έχει απέναντί της . Κρατάει την τύχη στα χέρια της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x