Stoiximan Super League

«Ιστορική επιτυχία, μέχρι την επόμενη»

Στη σημασία που έχει για την Καλλονή η παρουσία της στη φυσική της έδρας αναφέρθηκε ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα.

Δύναμή της, η έδρα της. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Καλλονής, η οποία σκοπεύει να παλέψει για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα με όπλο το γήπεδό της, στο οποίο επέστρεψε φέτος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μανούσο, εκείνος και οι συμπαίκτες του παίρνουν ώθηση από τον κόσμο που γεμίζει τον «Τάρλα» και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους.

«Το πιο σημαντικό νομίζω είναι πως ο κόσμος στο νησί έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πόσο σοβαρή δουλειά κάνουμε και μας υποστηρίζει με όλους του τις δυνάμεις», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος φορ στη Real News και πρόσθεσε:

«Η επιστροφή στο σπίτι μας, έχει δυναμώσει την προσπάθειά μας και το κυριότερο είναι πως η εξέδρα απέκτησε παλμό, οι οπαδοί μας φωνάζουν, συμμετέχοντας στο παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Μανούσος τόνισε: «Πατάμε στη γη και δεν θα ξεφεύγουμε, τα μυαλά μας δεν πρέπει να πάρουν αέρα. Σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο».

«Είναι η πιο ιστορική επιτυχία μας μέχρι την επόμενη», ήταν το σχόλιό του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του που έχει διάρκεια δύο χρόνια: «Έχω φιλοδοξίες, αλλά θέλω να τις εκπληρώσω μέσα από την ομάδα μου, να ωφεληθεί και εκείνη μαζί με μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x