Πόλο

Μανωλιουδάκη: «Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε ένα ματς»

Χαμηλούς τόνους κράτησε μιλώντας στο www.sport-fm.gr η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της σειράς.

Η αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, που ήταν πρώτη σκόρερ με τρία γκολ, στον πρώτο τελικό της σειράς, αναφέρθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας της, αλλά και στη συγκέντρωση που έδειξαν στο πλάνο που σχεδίασε ο Χάρης Παυλίδης.

Για την Χανιώτισσα περιφερειακή πάντως, το παιχνίδι και η νίκη ανήκουν στο παρελθόν, αφού εξέφρασε την άποψη πως το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε ένα ματς, αλλά στη διάρκεια και στο ποια ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Για τους παράγοντες που συνετέλεσαν στη νίκη: «Το παιχνίδι κρίθηκε αναμφισβήτητα στην άμυνα που παίξαμε, αφού υπήρξαμε πολύ συγκεντρωμένες στο πλάνο μας. Ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας όσον αφορά την άμυνα φέτος και μάλιστα με μια ομάδα που διαθέτει λύσεις στην επίθεση. Πλέον συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και κοιτάμε το επόμενο ματς. Η Βουλιαγμένη είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα στην έδρα της θα προσπαθήσει να αντίδραση. Γνωρίζοντας αυτό, εμείς από τη μεριά μας, θα έχουμε το κεφάλι κάτω, θα δουλέψουμε όσο μπορούμε και εύχομαι να παίξουμε όπως σήμερα».

Για το που θα κριθεί η σειρά των τελικών: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο και να προσπαθήσουμε να παίζουμε καλή άμυνα. Αν κάνουμε αυτά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα. Σήμερα δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε, χωρίς πάντα αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται όμως σε ένα παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας».

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x