Euroleague

Μανωλόπουλος: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επισήμανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Μεγάλη νίκη, που αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε αυτή επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Θεωρώ πως είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, τόσο για τη βαθμολογική κατάταξη, όσο και γιατί ήρθε απέναντι σε μια από τις πιο καλές ομάδες στην Ευρώπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Ήμασταν πολύ εύστοχοι στην επίθεση, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Τα περισσότερα σουτ ήταν υπό καλές προϋποθέσεις, ενώ κάναμε και καλή δουλειά στην άμυνα από την οποία παίρναμε ενέργεια. Δεν μπορείς να έχεις πολλές βραδιές με τέτοια ευστοχία και πρέπει να εστιάζουμε πάνω στο πλάνο. Θέλουμε να βελτιωθούμε στην επίθεση για να βρούμε κι άλλους τρόπους να σκοράρουμε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι καλοί παίκτες και δουλεύουν πολύ σκληρά πιστεύουμε πως αυτό θα βγει», τόνισε.

Όσο για το ρεκόρ του Διαμαντίδη, που έφτασε τις 1.009 ασίστ στην Ευρωλίγκα με τις δέκα που μοίρασε, αρκέστηκε να πει: «Τι να πούμε για τον Διαμαντίδη. No comment… Είναι ο Διαμαντίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x