Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Σπουδαία νίκη αλλά…»

Να στρέψει την προσοχή όλων στις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού προσπαθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, βοηθός του Ιβάνοβιτς μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος χαρακτηρίζει «σπουδαία» τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού αλλά επισημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Καλησπέρα σας,

Πετύχαμε μια πραγματικά σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν χωρά αμφισβήτηση. Τόσο ως ομάδα, όσο ειδικότερα και ως προπονητής. Τα λόγια περιττεύουν για την αξία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και γι’ αυτά που έχει πετύχει στην προπονητική του καριέρα.

Είμαστε σε έναν όμιλο που κάθε αποτέλεσμα αποκτά πολύ μεγάλη αξία. Ξέρουμε καλύτερα απ ‘όλους πως χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση γι’ αυτό και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Δεν πρόκειται να μας θολώσει το μυαλό ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γιατί γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και που πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα.

Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πανηγυρισμούς. Ακολουθεί πρώτα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ.

Το τονίζω πως αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο!
Σίγουρα, η ευστοχία μας στον αγώνα με τη Φενέρ ήταν καταλυτικό στοιχείο για την εξέλιξή του.

Εδώ, όμως θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα:

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε κάποιους παράγοντες. Πρώτον, τα παιδιά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση η οποία πηγάζει από τη φιλοσοφία του προπονητή. Δεύτερον, είναι καλοί σουτέρ και γι’ αυτό άλλωστε τους έχουμε επιλέξει. Τρίτον, η ομάδα δουλεύει σκληρά και όλοι οι παίκτες τα δίνουν όλα στις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι να βγάλουν κάποια πράγματα επάνω στο παρκέ. Και τέταρτον, το γρήγορο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε είτε περισσότερες επιθέσεις, είτε πολλά σουτ.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω εκ μέρους όλου του σταφ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος πραγματικά μας έδωσε ρυθμό για 40 λεπτά και μας υπενθύμισε ποιο είναι το συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Σωτήρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x