Euro 2024

Μαραντόνα: «Χαζοί ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ»

Πολύ βαριές κουβέντες για τους Πελέ και Μπεκενμπάουερ ξεστόμισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, επειδή συμφώνησαν με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σουάρες, τονίζοντας πως αμφότεροι ακολουθούν εντολές Μπλάτερ!

Για πάντα φαίνεται πως θα κρατήσει η κόντρα μεταξύ Μαραντόνα και Πελέ, καθώς εκτός από το ερώτημα σχετικά με το ποιος ήταν καλύτερος, οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου «σκοτώνονται» με κάθε αφορμή.

Αυτή την φορά το θέμα του «πολέμου» είναι η τιμωρία των 9 αγωνιστικών με την εθνική Ουρουγουάης που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες από την FIFA για το δάγκωμα στον Κιελίνι. Ο μεν Βραζιλιάνος, όπως και ο Φράντς Μπεκενμπάουερ τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης, με τον Αργεντινό να τους… «πετροβολεί» με μια θύελλα δηλώσεων!

«Είναι χαζοί (Μπεκενμπάουερ και Πελέ) που άφησαν το μουσείο για να πουν ηλίθια πράγματα και να εκτελέσουν εντολές από το αφεντικό της FIFA (Σεπ Μπλάτερ). Είναι δύο προσωπικότητες που άφησαν την σαρκοφάγο και υπηρετούν την FIFA, αλλιώς θα καταδικαστούν στο τέλος του μήνα. Τρελαίνομαι με αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», ήταν η τοποθέτηση του πρώην προπονητή της «αλμπισελέστε» στην τηλεόραση της πατρίδας του, «Telesur».

Επιπλέον υποστήριξε πως θα ήταν προτιμότερο και για τους δύο να μην κρίνουν τέτοιου είδους ενέργειες, διότι δεν είχαν κάνει κι εκείνοι λίγα κατά την διάρκεια της καριέρας τους.

«Θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί και οι δύο. Ο Πελέ έχει τραυματίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Μπεκενμπάουερ μπορούσε ακόμα και να σε σκοτώσει με τους αγκώνες του», ήταν τα λόγια του Μαραντόνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x