MOTO GP

Μάρκεθ: «Όλο και καλύτερα, αλλά...»

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση του Μαρκ Μάρκεθ, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως στο εναρκτήριο γκραν πρι του Moto GP, δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Βελτίωση παρουσιάζει ο τραυματισμός του Μαρκ Μαρκεθ, ο οποίος κατά τη διάρκεια προπόνησης (25/2) είχε πτώση αποκτώντας ρωγμώδες κάταγμα στην περόνη.

Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως περιμένει να δει πως θα είναι η κατάστασή του στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στο Κατάρ (23/3), επισημαίνοντας πως δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Ωστόσο, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως θα πάει στον πρώτο αγώνα με ψυχραιμία για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Πάμε όλο και καλύτερα. Ο τραυματισμός στο κόκκαλο δείχνει να παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που τόνισε και ο γιατρός που με εξέτασε. Πλέον κάνω περισσότερη προπόνηση, συνεπώς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε στο Κατάρ. Προφανώς, δεν θα είμαι 100% έτοιμος, αλλά θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ. Θα ήθελα να πάω στον πρώτο αγώνα, έχοντας προετοιμαστεί καλά, αλλά δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση. Θα πρέπει να δείξω συγκράτηση, ιδιαίτερα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, καθώς θα έχω να οδηγήσω ενάμιση μήνα. Προτεραιότητα μας για το εναρκτήριο γκραν πρι είναι να είμαστε ψύχραιμοι και να πάρουμε βαθμούς και έπειτα στο Όστιν θα έχουμε ένα ακόμη φυσιολογικό σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x