Ελλάδα

Μάρκοβιτς: «Απαραίτητη η νίκη»

Επιτακτική χαρακτήρισε για τον ΚΑΟΔ τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό ο προπονητής των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται την Πέμπτη (24/04, 18:00) τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς, οι Δραμινοί θέλουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την είσοδό τους στα πλεί οφ της διοργάνωσης.

«Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο αγώνας με την Ελευσίνα είναι για εμάς πολύ σημαντικός και η νίκη απαραίτητη για να "κλειδώσουμε" την είσοδο μας στα πλει οφ. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες που ψάχνουν την νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Η ενέργεια, η διάθεση και η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζουμε ο κόσμος της πόλης να είναι κοντά μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και να μας σπρώξει στη νίκη», ήταν το σχόλιο του Βόσνιου κόουτς για την αναμέτρηση με τον Πενελευσινιακό.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σταμάτης Μπένας, ανέφερε: «Ο αγώνας με την Ελευσίνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας καθώς μια πιθανή νίκη θα μας φέρει για πρώτη φορά στα πλει οφ, γεγονός πολύ ξεχωριστό για όλους μέσα στην ομάδα. Για να τα καταφέρουμε όμως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για 40', γιατί η ομάδα της Ελευσίνας πέρα από την ποιότητα της έχει και υψηλό κίνητρο. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και να γίνει μέρος της χαράς μας εφόσον επιτευχθεί ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x