Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Δεν σημαίνει τίποτα το 2-0»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν επαναπαύεται στο 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και ζητεί προσοχή στο ματς της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη. Μειώθηκε το πρόστιμο για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει σαφέστατο προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Α1 μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει πως ακόμη δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

«Μπορεί να έχουμε το προβάδισμα στη σειρά, αλλά αυτό από μόνο του δεν παίζει κανέναν ρόλο, εάν δεν προσπαθήσεις πολύ μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Το μπάσκετ από κάποιο σημείο και μετά είναι ανοιχτό βιβλίο, για το τι μπορείς να κάνεις στο γήπεδο. Μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε ορισμένες διορθώσεις βλέποντας κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν από τα προηγούμενα ματς, αλλά η φιλοσοφία μίας ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει. Όποια ομάδα έχει περισσότερες δυνάμεις και διάρκεια μέσα στο παιχνίδι και έχει τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, θα είναι αυτή που θα επικρατήσει. Είναι σημαντικό να γίνει καλή διαχείριση στην κούραση που έχουν οι παίκτες, ειδικά αυτή την εποχή, που με τις υψηλές θερμοκρασίες, οι μαθητές έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση», δήλωσε για τον αγώνα της Πέμπτης (17:30) στη Νέα Σμύρνη, όπου η ομάδα του θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα με ποιότητα και παρά το γεγονός ότι έχουμε ξεκινήσει με δύο νίκες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε. Χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση. Το ματς θα είναι δύσκολο, σε μία πολύ σκληρή έδρα όπως το γήπεδο του Πανιωνίου. Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, αλλά το ίδιο θέλουμε κι εμείς για να τελειώσουμε την σειρά στο τρίτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ξεκουραστήκαμε όσο πρέπει, κάναμε την τακτική μας. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με το μετάλλιο της τρίτης θέσης».

*Με απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπου είχε προσφύγει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το πρόστιμο των 15.000 ευρώ, που είχε επιβληθεί για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, μειώθηκε σε 7.800 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x