Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζιελόνα Γκόρα, λέγοντας πως εξακολουθεί να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.

Προπονητής του ΠΑΟΚ παραμένει ο Σούλης Μαρκόπουλος, όπως ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζιελόνα Γκόρα για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Ο 65χρονος τεχνικός τόνισε πως το ματς με του Πολωνούς δεν έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στην Πινάρ Καρσίγιακα, ενώ αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και για να σχολιάσει κάτι.

«Έχουμε στον όμιλό μας πολύ δυνατές ομάδες που θα μπορούσαν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι απρόβλεπτος όμιλος, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Η Ζιελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έφτασε μία ανάσα από την Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε από την Ούνιξ Καζάν. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Η Ζιελόνα Γκόρα στηρίζεται στο πικ εν ρολ, στα κοψίματα έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατά κορμιά και έχουν αρκετά καλούς σουτέρ, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί στον όμιλο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη και πέρσι είχαμε τρία στα τρία στην αρχή και μετά είδατε. Αν κάνεις νίκες μέσα στην έδρα σου ελπίζεις ότι μπορείς να προκριθείς».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό: «Κανένα σχόλιο, εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα μου».

Για το αν υπάρχει συγκέντρωση στις τάξεις των παικτών του μετά απ’ όσα συνέβησαν: «Τους βλέπω αρκετά συγκεντρωμένους, είναι προσηλωμένοι σε αυτά που συζητάμε και ελπίζω να τα κάνουμε πράξη».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Αλλάζουν οι ομάδες, είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μισό ακόμη και αλλάζει. Όλα τα παιχνίδια είναι πρόκληση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x