Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Η Χίμκι ‘έπιασε’ καταπληκτικό ρυθμό»

Στον καταπληκτικό ρυθμό και την εκπληκτική εμφάνιση της Χίμκι απέδωσε τη μεγάλη διαφορά που έχασε ο ΠΑΟΚ από τη ρωσική ομάδα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως η αντίπαλος είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους στο φετινό Euro Cup και πως φάνηκε η διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο. Στάθηκε στην ευστοχία των Ρώσων στα τρίποντα και στην αστοχία των δικών του παικτών, όπως και στα λάθη των «ασπρόμαυρων» σε σχέση με το ματς της περασμένης Τετάρτης.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Χίμκι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το γνωρίζαμε και από τον αγώνα που έγινε στην έδρα μας. Είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση και να διεκδικήσει το τρόπαιο και, σίγουρα, νίκησε δίκαια. Εκανε καταπληκτικό παιχνίδι, έπιασε φοβερό ρυθμό, ήταν και εύστοχοι έξω από το τρίποντο και, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, νομίζω ότι φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων.

Σήμερα, η Χίμκι ήταν πολύ πιο εύστοχη στα σουτ και ιδιαίτερα στα τρίποντα, σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε πριν μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δεν είχαν πετύχει τόσο πολλά τρίποντα, ενώ αυτή τη φορά κι εμείς κάναμε περισσότερα λάθη στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο Ρίμας Κουρτινάιτις τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που πήγε έτσι το παιχνίδι. Πρέπει να ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που δείξαμε τις δυνατότητές μας στο 80%. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, γιατί πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με την ίδια ομάδα δύο διαδοχικές φορές. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, είχαν ωραία ενέργεια κι έβγαλαν πάθος. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που θα πρέπει να το ευχαριστιέσαι, έτσι σήμερα απολαύσαμε το παιχνίδι κι είμαι σίγουρος πως κι οι φίλαθλοι το ευχαριστήθηκαν.

Τα πήγαμε καλά στα ριμπάουντ, στα σουτ τριών πόντων. Κυριαρχήσαμε, το αποτέλεσμα, όμως, δεν λέει τίποτα για την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Είναι πειθαρχημένη ομάδα, που έχει τον ίδιο τεχνικό για χρόνια. Πιστεύω πως θα τερματίσει δεύτερος στο γκρουπ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x