Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Μπερδεύτηκαν οι παίκτες»

Στα πολλά αμυντικά λάθη, κυρίως προς το τέλος, απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος την ήττα του ΠΑΟΚ από την Πινάρ Καρσίγιακα.

Η κακή άμυνα, σε συνδυασμό με τα λάθη στο τελευταίο πεντάλεπτο, ήταν αυτά που κόστισαν στον ΠΑΟΚ την ήττα από την Πινάρ Καρσίγιακα, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύτηκε πολύ στη ζώνη των Τούρκων και πως πλέον η συγκέντρωση των παικτών στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η Καρσίγιακα είναι μια ομάδα που αλλάζει συνέχεια ρυθμούς κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δώσαμε εύκολα καλάθια στη μέση του γηπέδου. Κάπου στη ζώνη που έπαιξαν, μπερδευτήκαμε. Δεν πήραμε καλές αποφάσεις στο τέλος και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσει. Κάναμε λάθη αμυντικά που δεν έπρεπε να κάνουμε. Σε κάποιο σημείο μπερδεύτηκαν οι παίκτες. Βλέπουμε πως βασικοί παίκτες δεν σκόραραν όπως άλλες φορές», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για να συνεχίσει: «Οι παίκτες προσπάθησαν, για 35 λεπτά ελέγχαμε το σκορ και δεχτήκαμε μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα στο παιχνίδι στην Τουρκία δέχτηκε στο τέλος δύο τρίποντα».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σαλούστρος είπε: «Χάσαμε στο τέλος. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ελέγχαμε το ματς ως το 35', στη ζώνη τους λίγο κολλήσαμε και έχουμε μέρες για να δουλέψουμε σε αυτές τις αδυναμίες. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για την άμυνα: «Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Οι 79 πόντοι είναι πολλοί ενώ σε άλλα ματς κρατούσαμε τους αντιπάλους στους 60 με 65 πόντους. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή και δεν κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x