Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Να ξεχάσουμε τα τελευταία ματς…»

Ως μία καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει μία νέα αρχή και να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες από Πινάρ Καρσίγιακα και Ολυμπιακό, βλέπει ο Σούλης Μαρκόπουλος την αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Πολωνία απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος θέλει η ομάδα του να ξεχάσει τις δύο σερί ήττες από Πινάρ Καρσίγιακα και Ολυμπιακό και να κάνει μία νέα αρχή.

«Συνεχίζουμε την πορεία μας στο Eurocup με ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Πολωνία, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και απέδειξε στο παιχνίδι εναντίον της Λοκομοτίβ Κουμπάν ότι είναι πραγματικά επικίνδυνη. Η θέση της στη βαθμολογία δεν θα πρέπει να σημαίνει τίποτα για εμάς. Η Ζιελόνα Γκόρα έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα τελευταία παιχνίδια μας, όμως, να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς και πρέπει να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την θέση της Ζιελόνα Γκόρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με το τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την νίκη. Η νίκη μας στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά η Ζιελόνα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές. Έτσι ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε κάτι το διαφορετικό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ταξίδι. Είναι πραγματικά σημαντικό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x