Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Ουδέν σχόλιο για Ολυμπιακό»

Απέφυγε ο Σούλης Μαρκόπουλος να μιλήσει για το φλερτ με τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ζιέλονα Γκόρα, ενώ ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη συμπαράσταση.

«Δεν συζητάω γι’ αυτό», αρκέστηκε να πει ο Σούλης Μαρκόπουλος ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», που αποθεώθηκε στη νίκη με τη Ζιέλονα Γκόρα, μίλησε για το εγκάρδιο τετ-α-τετ που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. «Ήταν μια θερμή χειρονομία, τον ευχαριστώ. Τον Σαββίδη τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, είμαστε χαρούμενοι που είναι κοντά μας. Αυτό τελείωσε όμως, δεν θέλω να λέω γι' αυτό το θέμα», τόνισε.

Για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια στο Eurocup είναι δύσκολα. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι. Η ομάδα από την άμυνα της ξεκινώντας δημιούργησε καταστάσεις για τι αντίπαλο καλάθι. Πάντα είχαμε μια διαφορά στο σκορ και στο τέλος φτάσαμε στην νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχασε την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρωλίγκας για δύο επιθέσεις στο τέλος», ενώ για τον τραυματισμό του Τζέικ Όντουμ επισήμανε: «Είναι νωρίς ακόμη να ξέρουμε. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Όντουμ».

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Σαλούστρος, τόνισε: «Μια ακόμη νίκη στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε το νικηφόρο μας σερί. Μου άρεσε που είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο μετά το ματς με το Ρέθυμνο. Η Ζιελόνα είναι ομάδα Ευρωλίγκα, αποκλείστηκε από την Ούνιξ αλλά εμείς την κλείσαμε πολύ καλά. Η νίκη ήρθε με ωραίο μπάσκετ και καλή άμυνα με τους 66 πόντους που δεχτήκαμε», ενώ στάθηκε στο βάθος του πάγκο.

«Είμαστε και οι 12 έτοιμοι να προσφέρουμε έτοιμοι. Ο Όντουμ είχε έναν τραυματισμό, δεν νομίζω πως έχει κάτι το σοβαρό αλλά καλύψαμε το κενό του», είπε, ενώ σχολιάζοντας τη δική του εμφάνιση ανέφερε: «Ο Μπαρτ νομίζω είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Έτυχε σήμερα να βάλω τους πιο πολλούς πόντους. Η μπάλα μοιράζεται και γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το όπλο μας είναι η άμυνα, πιστεύω πως μέχρι ενός σημείου περιόρισα τον Μπαρτ και ελπίζω οι προπονητές μου να είναι ευχαριστημένοι. Σίγουρα οι 17 πόντοι αποτελούν ατομικό ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν ένας παίκτης σκοράρει, του δίνει και ψυχολογία. Κρατάω όμως το δύο στα δύο στην Ευρώπη. Παίξαμε σήμερα ένα ωραίο μπάσκετ και μέχρι σήμερα το βράδυ γιορτάζουμε και από αύριο ξεκινάμε τον σχεδιασμό μας για το ματς με την Δράμα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, το έχω καταλάβει αυτό και έχουμε ένα καλό άγχος για να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για τον κόσμο και σαν καλαθοσφαιριστής δεν πρέπει να σταματάς. Το μυαλό μπορεί τώρα να είναι και στο ματς του Κυπέλλου αλλά είναι νωρίς να συζητάμε γι’ αυτό».

Ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα, Αντρζέι Άνταμεκ είπε: «Όταν μια ομάδα κερδίζει το φαβορί του ομίλου (σ.σ. Καρσίγιακα), θα έπρεπε να περιμέναμε τέτοιο ματς. Δεχτήκαμε πολλά τρίποντα, χάσαμε έναν βασικό μας παίκτη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ένα πιο κοντό σχήμα, αλλά στο τέλος του αγώνα χάσαμε τα πάντα γιατί η διαφορά ανέβηκε. Όταν δεν έχεις καλό ποσοστό στα σουτ και στα τρίποντα και ο αντίπαλος πηγαίνει και παίζει με τέτοιο ρυθμό όπως σήμερα ο ΠΑΟΚ, δεν έχεις πολλά να περιμένεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x