Ελλάδα

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Κατηφορίζει στον Πειραιά! Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει πριν από μερικές μέρες τον Σούλη Μαρκόπουλο, με τον 65χρονο προπονητή να έρχεται το πρωί της Κυριακής (19/10) στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στον Έλληνα κόουτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Αυτό γιατί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» οφείλει ένα σεβαστό ποσό στον Σούλη Μαρκόπουλο και με την οριστικοποίηση deal γλιτώνει αρκετά χρήματα.

Πλέον, ο 65χρονος προπονητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται ξανά τη Δευτέρα (20/10) στην Αθήνα, όπου θα μεταβεί στο ΣΕΦ για την πρώτη γνωριμία αλλά και προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x