Champions League

Μαρτίνο: «Πρέπει να είμαστε Μπαρτσελόνα»

Αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δείξουν τον χαρακτήρα της ομάδας και δώσουν την απαραίτητη ένταση στο γήπεδο θα νικήσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ανέφερε ο Τάτα Μαρτίνο.

Με σεβασμό και πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε ο Τάτα Μαρτινο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ατλέτικο έχει κάνει φανταστικά πράγματα τόσο αυτή την σεζόν όσο και την προηγούμενη. Είναι ζωντανοί στην διεκδίκηση δυο διοργανώσεων και δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη και να είναι δυνατοί. Σε τρία παιχνίδια που τους έχουμε αντιμετωπίσει φέτος, έχουν δείξει ότι είναι δυνατός αντίπαλος».

Στην συνέχεια τόνισε την σημασία του αγώνα λέγοντας: «Πρέπει να νικήσουμε και να μην δεχτούμε κανένα γκολ. Είναι πολύ βασικό το τελευταίο από την στιγμή που υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε, καθώς αν δεν γίνει αυτό η αυτοπεποίθηση πηγαίνει στον αντίπαλο».

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να νικήσει, είπε: «Πάντα σκεφτόμουν ότι αν δεν ήμασταν θαρραλέοι, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε τώρα. Πρέπει να ήμαστε γενναίοι. Το μυστικό για τον αγώνα είναι να έχουμε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και μετά το όπλο μας είναι το να ήμαστε Μπαρτσελόνα»

Τέλος εκθείασε την ποιότητα των Τουράν και Ινιέστα αναφέροντας: «Πιστεύω ότι ο Αρντά Τουράν και ο Αντρές Ινιέστα ξέρουν κάθε στιγμή του αγώνα τι να κάνουν, να πάρουν την σωστή απόφαση ενώ οι αποφάσεις τους είναι σχεδόν πάντα σωστές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x