Κώστας Νικολακόπουλος

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει κάποια πράγματα στο sport-fm.gr για το μετά του 2-0 με τη Γιουνάϊτεντ και το μετά του 0-3 από τον Παναθηναϊκό, βλέποντας και τι γίνεται αλλού…

· Μεγάλη δουλειά φίλοι μου η διαχείριση μίας μεγάλης επιτυχίας στο ποδόσφαιρο. Αλλά και δύσκολη.

· Αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός την Κυριακή από τον Παναθηναϊκό, μόνο πρωτοφανές δεν είναι (μιλάω για το αποτέλεσμα, όχι για το σκορ, που νομίζω ότι είναι ψιλομαγική εικόνα). Ούτε για τον ίδιο τον Ολυμπιακό είναι πρωτοφανές, ούτε γενικότερα αν το δούμε.

· Μία μεγάλη επιτυχία ειδικά σε πολύ δύσκολα παιχνίδια, δεν είναι ποτέ εύκολο να την διαχειριστείς. Ειδικά όταν ακολουθεί κι άλλο μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι. Εκεί, στο δεύτερο εμπόδιο, δεν είναι εύκολο να αποφύγεις την πτώση, όταν μόλις λίγες ημέρες πριν τα έχεις δώσει όλα. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, έτσι είναι.

· Τι είχε κάνει ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε, μετά την περίφημη νίκη του επί της Μαρσέϊγ μέσα στη Μασσαλία; Να σας θυμίσω εγώ. Είχε πάει κι είχε χάσει στην Τρίπολη από τον Αστέρα…

· Τι έκανε η Μπαρτσελόνα μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ; Πήγε κι έφαγε τρία στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

· Τι έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον εκτός έδρας θρίαμβό της επί της Μίλαν 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ; Πήγε κι έφαγε τρία στην Οσασούνα.

· Τι έκανε η Γαλατασαράϊ μετά το 1-1 εντός έδρας με την Τσέλσι, σε ένα παιχνίδι που οι Τούρκοι ξεσκίστηκαν; Πήγε κι έφερε 1-1 με μία Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ, προτελευταία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

· Δεν είναι εύκολη, από πάσης πλευράς, η διαχείριση μίας μεγάλης επιτυχίας και γενικότερα ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Μακάρι ο Ολυμπιακός να φτάσει να έχει σύντομα μία τόσο δυνατή και ώριμη ομάδα, που να την κάνει.

· Όπως μεγάλη δουλειά είναι κι η διαχείριση μίας μεγάλης αποτυχίας στο ποδόσφαιρο. Αλλά και δύσκολη.

· Ο Ολυμπιακός καλείται τώρα να διαχειριστεί και μία τέτοια...

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x