Βόλεϊ

«Μας βγήκε η κούραση, αλλά χαλάλι»

Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια στάθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη, μετά την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ του Κλάνγκερφουρτ.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στάθηκαν στην ικανοποίηση για την εξέλιξη του ομίλου που συμμετείχαν, ξεκαθαρίζοντας πως επετεύχθη ο βασικός στόχος και τώρα όλα τα αποτελέσματα από 'δω και πέρα είναι πιθανά.

Αναλυτικά: «Όταν τελείωσε το παιχνίδι, νιώθαμε τόσο κουρασμένες που δεν είχαμε κουράγιο να πανηγυρίσουμε. Σήμερα είχε πολύ ζέστη, ενώ επιπλέον προερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε φτάσει στα όριά μας. Το θέλαμε, όμως, πάρα πολύ και στο τέλος αυτό μέτρησε.

Μετά το πρώτο σετ, ένιωθα ότι δεν είχα άλλες δυνάμεις, αφού το τελευταίο δεκαήμερο μόνο μία ημέρα δεν είχαμε ταξίδι ή παιχνίδια.

Εμείς πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και ξέραμε, εκ των προτέρων, ότι με όποια ομάδα κι αν παίζαμε δεν θα είχαμε εύκολο έργο», τόνισε η Καραγκούνη, ενώ η Αρβανίτη πρόσθεσε πως: «Όλες οι ομάδες είναι σε ένα επίπεδο που μπορείς να νικήσεις, αλλά και να χάσεις απ’ όλους. Όλα γίνονται, αρκεί εμείς να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Σήμερα, σε αρκετά σημεία το κάναμε, αλλά και λόγω κόπωσης χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, χαλαρώσαμε και παραλίγο να μας κοστίσει. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά, αλλά αύριο δεν πρέπει να το επαναλάβουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x