Stoiximan Super League

«Μας έχουν βάλει στο… μάτι»!

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA στην ομάδα και τον Χουμπ Στέφενς.

Με ανώμαλο τρόπο προσγειώθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία της ομάδας για τους υπεράριθμους φιλάθλους που είχαν εισέλθει στον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών της Τούμπας με την Σάλκε.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» επικρατούσε ικανοποίηση για το γεγονός ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στο Europa League θα ήταν ξανά ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας.

«Αυτά δε γίνονται», «η UEFA έχει βάλει στο… μάτι τον ΠΑΟΚ», «εξοντωτική τιμωρία για τον ΠΑΟΚ για 40 υπεράριθμους φιλάθλους στον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών της Τούμπας, με αντίπαλο τη Σάλκε».

Είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μετά την γνωστοποίηση της τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα, υπερβολική κρίνεται και η ποινή των τριών αγωνιστικών (για τα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα) που επιβλήθηκε στον Χουμπ Στέφενς για την αποβολή του στο ίδιο ματς.

Παράλληλα, UEFA έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ πως «βρίσκεται υπό συνεχή επιτήρηση» μέχρι το 2015 αν συμβεί κάτι σοβαρό στις αναμετρήσεις που οι φίλαθλοί του θα βρεθούν στις κερκίδες της Τούμπας, τότε ο σύλλογος κινδυνεύει με ετήσιο αποκλεισμό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x