Stoiximan Super League

«Μας κοροϊδεύεις όλους. Μου θυμίζεις τον Κούγια»

Επίθεση στον υποψήφιο επενδυτή Γιώργο Γαλανό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης τονίζοντας ότι δεν είναι αξιόπιστος. «Παγώνουν» οι εξελίξεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Λεκτική αντιπαράθεση είχαν ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης με τον Γιώργο Γαλανό στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Ο πρώτος έδειξε δυσαρεστημένος με τις κινήσεις του υποψήφιου επενδυτή και του ζήτησε να δείξει έμπρακτα ότι είναι αξιόπιστος. Όπως, αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay» δεν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στον Άρη, διότι ο πρόεδρος του τόνισε πρόσφατα ότι θέλει και άλλο χρόνο. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου δεν αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για τον σύλλογο, τη στιγμή που ο κόσμος των «κιτρίνων» δεν ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου.

«Δεν θέλουμε να βάλεις ούτε ένα φράγκο. Φέρε μας ένα έγγραφο από τράπεζα που αποδεικνύει πως είσαι αξιόχρεος επενδυτής, δώσε μας πέντε εργάσιμες για το άρθρο 106ια και θα πάρεις την ομάδα χωρίς χρέη. Αν δεν θες να τη φέρεις σε εμάς, μπορείς να την δώσεις στον ΑΣ».

Ο κ. Στεφανίδης συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν λάθος μου που επέτρεψα πέρυσι να γίνουν οι εκλογές για την ΠΑΕ. Υπάρχει μία λίστα με 13 εκατ ευρώ χρέη προς παίκτες, μάνατζερ και προπονητές. Για τα 3,5 υπάρχουν πληρωμένα τιμολόγια και ξέρετε γιατί δεν έχουν σβηστεί από το λογιστήριο. Από τα 8,5 τα 5 είναι δεδουλευμένα και στόχος μας είναι μέσα σε 14 μήνες, να τα μειώσουμε στο 1 εκατ. Την Πέμπτη θα συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί και το θέμα της εκκαθάρισης».

Από την πλευρά του ο κ. Γαλανός ανέφερε: «Αυτοί που διοικούν από το 2004 και μετά, με έκαναν να μην είμαι κοντά στη μεγάλη μου αγάπη. Δε γίνεται να μπαίνει ο πρόεδρος του Άρη με φουσκωτούς στο γήπεδο. Έχουμε όσα χρήματα χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί, με θλίβει. Η πρόταση μου είναι μέχρι τα τέλη του μήνα, ο χρόνος στενεύει. Θέλω δίπλα μου άφθαρτους ανθρώπους. Πρόταση μου είναι και νομικά να υπάρχει επιτροπή που θα ελέγχει τον Άρη. Όραμά μου είναι το 2016 ο Άρης να είναι στην Α΄ Εθνική. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, θα δώσω όσα χρήματα χρειάζονται για να συμβεί αυτό. Δεν έχω καμία απαίτηση από τον Άρη. Έχω μια εταιρία που έχει 2,5 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, εν μέσω μιας Ελλάδας που καταρρέι. Μπορεί και να χάσω τα λεφτά μου. Εγώ δεν πρόκειται να κάτσω ούτε μια ώρα παραπάνω αν ο κόσμος με βρίζει και δε με θέλει. Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Δεν θέλω να κάνω κακό στον Άρη. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής, εγώ θα είμαι δίπλα του».

Και του απάντησε ο κ. Στεφανίδης: «Είσαι ανέντιμος και μας κοροϊδεύεις όλους. Ήρθες και εσύ σαν τον Κούγια».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική: «Πρέπει να συγκροτηθεί νέο ΔΣ στην ΠΑΕ και να οδηγήσει την εταιρία στην εκκαθάριση. Αυτοί θα πάρουν χρέη πάνω τους, εκτός από τα φυσικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να στείλουμε την ομάδα στη Γ` Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x