Βόλεϊ

«Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε»

Στον τρόπο που ήρθε η ήττα απ’ το Μαυροβούνιο στο πρώτο ματς στάθηκε ο Ντίμα Φιλίποφ, τονίζοντας την αισιοδοξία του για κατάληψη της πρωτιάς απ’ την Εθνική βόλεϊ Ανδρών στην Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Για την προσπάθεια της Εθνικής στη Μπούντβα, αλλά και για την ήττα του πρώτου ματς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ ο Ντίμα Φιλίποφ.

Ο διεθνής πασαδόρος τόνισε πως η ήττα στο πρώτο ματς δεν δίνει πλεονέκτημα στον αντίπαλο, υπογραμμίζοντας όμως, πως αυτό που «πόνεσε» ήταν ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε το αρνητικό αποτέλεσμα: «Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια σε όλη την ομάδα, σε καμία περίπτωση όμως δεν τα έχουμε παρατήσει. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς τον αγώνα, αλλά το 3-2 δεν τους δίνει κανένα πλεονέκτημα. Νίκη χρειάζονται κι αυτοί, νίκη χρειαζόμαστε κι εμείς», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Υπήρχε άγχος, αφού ήταν ο πρώτος τελικός, αλλά αν δεν έχεις άγχος δεν είσαι αθλητής. Απλά το θέμα είναι να το ξεπερνάς και εμείς το κάναμε. Όλα τα λεφτά βέβαια ήταν το δ’ σετ που κρίθηκε στον πόντο, ενώ με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε το τάι μπρέικ. Ότι έγινε, έγινε όμως και τώρα δεν αλλάζει».

Όσον αφορά την κούραση που ενδέχεται να επηρεάσει τόνισε: «κουρασμένες είμαστε κι οι δύο ομάδες, αλλά δεν θα παίξει ρόλο. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς κι οι δύο θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζω ότι και πάλι θα αποδείξουμε ότι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x