Euro 2024

Μας περιμένει… κόλαση

Οι Ρουμάνοι ζουν και αναπνέουν για εκδίκηση και την Εθνική περιμένει «κόλαση» απόψε. Τα προκλητικά πρωτοσέλιδα για… τζατζίκι και Ζορμπά, αλλά και η πρόγευση της ατμόσφαιρας από τον Μάρικα.

Μία πραγματικά «καυτή» ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσει η Εθνική απόψε στο Βουκουρέστι απέναντι στη Ρουμανία, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Ρουμάνοι έχουν αφήσει πίσω τους τις αμφισβητήσεις και τις μουρμούρες των περασμένων ημερών και διακατέχονται από ένα πνεύμα ομοψυχίας, αντιμετωπίζοντας σαν ιστορική ευκαιρία τον αγώνα. Ο Τύπος της χώρας προσπαθεί να «πωρώσει» τον κόσμο, αλλά δεν λείπουν και οι προκλήσεις. Όπως το πρωτοσέλιδο της Prosport που μπλέκει το ποδόσφαιρο με… πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών.

«Μας αρέσει η Τσιουλεάντρα (σ.σ. ρουμανικό λογοτεχνικό έργο) περισσότερο από τον Ζορμπά.

Μας αρέσει το σαρμαλε (σ.σ. (ρουμανικό παραδοσιακό φαγητό που θυμίζει λαχανοντολμάδες) περισσότερο από το τζατζίκι.

Πάμε Ρουμανία στο Μουντιάλ!
», αναφέρει η εφημερίδα.

inner

Και δεν σταματούν εκεί οι Ρουμάνοι. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ζουν κι αναπνέουν για το παιχνίδι, που χαρακτηρίζουν ως σταθμό στην καριέρα τους.

«Ζήτω Ρουμανία! Μαζί ως το τέλος», έγραψε στο Twitter ο Τσίπριαν Μάρικα, ενώ ο βασικός φορ της ομάδας συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο από παλαιότερο αγώνα στο γήπεδο του Βουκουρεστίου και το κλίμα που επικρατεί στις κερκίδες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x