Ελλάδα

Μας πλημμύρισαν τυφλές Ελπίδες!

Ούτε ο Θεός, ούτε ο διάβολος δεν θέλει αυτό που έπαθε η Εθνική Ελπίδων! Οι μικροί έκαναν επική ανατροπή με την Πολωνία (3-1) αλλά ενώ πανηγύριζαν, ένα γκολ της… Σουηδίας στο 92’ έκλεψε την πρόκριση!

Την ελάχιστη απόσταση που χωρίζει τον ποδοσφαιρικό παράδεισο απ’ την κόλαση συνειδητοποίησε οδυνηρά η Εθνική Ελπίδων!

Παρόλο που έκαναν τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι με την Πολωνία (πετυχαίνοντας δυο γκολ σε πέντε λεπτά) και το αποτέλεσμα στο Σουηδία-Τουρκία ήταν ευνοϊκό ως τις καθυστερήσεις, τα παιδιά του Κώστα Τσάνα έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους.

Ενώ πανηγύριζαν λοιπόν το 3-1 και τη διαφαινόμενη πρόκριση στα τελικά του Euro, οι Σουηδοί σκόραραν στο 92’ και τους έκλεψαν την μπουκιά μέσα απ’ το στόμα!

Κι έμοιαζαν όλα ιδανικά ως εκείνο το σημείο… Μετά την ισοφάριση του Πρζβίλκο (24’) στο γκολ του Καρέλη από το 12’, η Εθνική είχε στριμωχτεί. Είχε χάσει σχεδόν τις ελπίδες της μέχρι το 85’ που μπήκε ο Γιαννιώτας.

Ο νέος άσος του Αστέρα ωστόσο την ανέστησε. Κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ένα (ανύπαρκτο είναι η αλήθεια) πέναλτι. Κι ενώ η Τουρκία προσέφερε την ίδια ώρα ανέλπιστο δώρο (βάζοντας δυο γκολ σε λίγα λεπτά) φάνηκε να τη λυτρώνει στις καθυστερήσεις. Ο… θεός του ποδοσφαίρου όμως είχε άλλα σχέδια. Κι ενώ οι διεθνείς μας πανηγύριζαν έξαλλα στη σέντρα, τα νέα για το 4-3 της Σουηδίας έστειλαν τους ίδιους στην… κόλαση και τους Σκανδιναβούς αναπάντεχα στα τελικά του Euro.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Μπάλλας (85’ Γιαννιώτας), Λάγος, Μπουχαλάκης (62’ Μπούζας), Μαυρίας (70’ Μπακασέτας), Βέλλιος, Καρέλης

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σζμούσκι, Γιανίκι, Τζβίνιελ (81’ Λεβαντόφσκι), Καμίνσκι, Μπερεσίνσκι, Τσράπεκ, Ζίρο, Νταβιντόβιτς, Τζβόλεκ, Παβλόφσκι (76' Γκόλα), Πρζβίλκο


Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Σουηδία 16 (20-14)
2. Ελλάδα 15 (20-10)
3. Πολωνία 15 (17-10)
4. Τουρκία 13 (16-11)
5. Μάλτα 0 (2-30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x