F1

Μάσα: «Θα είμαι και το 2018 στη Formula1»

Δεν πάει... πουθενά ο Φελίπε Μάσα! Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Williams ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται και του χρόνου στη Formula1, εν αναμονή και της ομάδας που θα «εκπροσωπεί».

Ο Φελίπε Μάσα αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στη Formula1.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε αποσυρθεί μετά το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά τελικά αναίρεσε την απόφασή του μερικούς μήνες αργότερα, για χάρη της Williams, θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον... μαγικό κόσμο της Formula1.

«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην μείνω στη Formula1, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θέλω να είμαι και το 2018 εδώ. Είμαι σε καλή κατάσταση, στον τρόπο που οδηγώ και στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το μονοθέσιο», είπε ο 36χρονος πιλότος.

Ο Μάσα βρίσκεται τέσσερα χρόνια στη Williams, με την ομάδα να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος θα είναι ο teammate του Λανς Στρολ, του οποίου η παρουσία για το 2018 θεωρείται δεδομένη.

Ισχυρή είναι η υποψηφιότητα του Βραζιλιάνου, ώστε να βρίσκεται και για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στη Williams.

Στον Μάσα αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Williams, Πάντι Λόου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μάσα έχει την
ικανότητα να παλέψει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν του δοθεί το κατάλληλο μονοθέσιο. Είναι ταλαντούχος και είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του. Είναι φανταστικός, ενθουσιώδης, φιλικός και πολύ υποστηρικτικός στον Λανς»
.

Ο Μάσα μέχρι στιγμής είναι ενδέκατος στην κατάταξη, με 23 βαθμούς.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x